De leverancier voor iedereen

Uw tuinaanleg volledig ontzorgD

Grond afgraven

De aanleg van uw tuin begint met grondwerk. Waar uw nieuwe terras komt te liggen, graven we 15 tot 20 centimeter grond af. Daarbij zorgen we natuurlijk voor het juiste afschot, zodat regenwater op de gewenste locatie van uw terras loopt. Dan plaatsen we de ondergrond van uw terras, zodat het gegarandeerd mooi blijft liggen.

Afvoeren

Vergis u niet: bij het afgraven van uw tuin komt een enorme hoeveelheid grond vrij. Bovendien hebt u die grond op die plek niet meer nodig, hier komt wit zand, eventueel in combinatie met een deel cement. Wij verzorgen het afvoeren van de onnodige grond voor u.

(Sier)bestrating

Met dit grondwerk als stevige basis, leggen we uw terras aan met de door u gekozen tegels. Daarbij zorgen we er uiteraard voor dat de tegels perfect geplaatst worden en niet meer kunnen verschuiven. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw terras.

Beplanting

Wilt u dat wij ook de finishing touch voor u verzorgen? Onze hoveniers voeren graag de beplanting in uw nieuw aangelegde tuin voor u uit. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, neem dan ook contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Laat uw project door ons maken!

Vraag met onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan om uw project door ons te laten maken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

PROJECTEN

Bestrating particulier 120x30x2cm houtlook

Bestrating particulier Geoceramica 60x30x4cm

Bestrating particulier Geoceramica 120x30x4cm houtlook

Bestrating particulier 60×60 Beton

Bestrating particulier 60x60x4cm

Bestrating particulier Geoceramica 60x30x4cm