De leverancier voor iedereen

aannemen van infra en totaalbouw

Infra van A tot Z

Voor opdrachtgevers als winkel- en hotelketens, garages, fabrieken en stadions verzorgen wij infraprojecten van a tot z. Op basis van het bestek of draaiboek stellen wij een inzichtelijke offerte op, plaatsen we bestellingen, schakelen we aanvullende partijen in en treden we op als aanspreekpunt. Van grondwerk tot bestrating, van belijning tot aanrijdbeveiliging en groenwerk: het valt allemaal binnen onze dienstverlening. Binnen de gestelde kaders en volledig volgens afspraak voeren we elk project succesvol voor u uit.

Aanbouw en afbouw

In bestaande situaties verzorgen wij breek- en sloop- en grondwerk en de afvoer van alle vrijkomende materialen. In de opbouwende fase verzorgen wij de afstemming met alle leveranciers om zowel materiaal als materieel op het juiste moment en op de juiste locatie in te zetten. Denk aan bestratingsmateriaal, fietsenstallingen, vlaggenmasten, slagbomen, poorten en meubilair.

Renovatie

Natuurlijk is het niet altijd nodig om een gebied volledig open te breken. Door met gerichte expertise aandacht te besteden aan de bestaande situatie, behoort een transformatie zeker tot de mogelijkheden. Er is hierin veel mogelijk en wij hebben ruime ervaring met dergelijke projecten. We nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen.

Onderhoud

Na oplevering van uw infraproject is het van belang de nieuwe situatie in optimale staat te houden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het onderhoud in eigen beheer, waar nodig in samenwerking met specialistische partners.

Laat uw project door ons maken!

Vraag met onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan om uw project door ons te laten maken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geef aan of het om infra inrichting gaat of het bouwen van een bijgebouw, tuinhuis of anders.

PROJECTEN

Volkswagen bedrijfswagencentrum vd Udenhout Den Bosch

Complete aanleg infra Praxis Oegstgeest

Complete aanleg infra Tacx Garmin fabriek Oegstgeest

Brandweerkarzerne Zandvoort

Dakterras Amsterdam

Aanbouw en verbouwing winkeldpand Scheveningen (Den-Haag)

Onze opdrachtgevers