De leverancier voor iedereen

aannemen van infra en totaalbouw

Totaalbouw, onderhoud & infra van A tot Z

Voor opdrachtgevers als winkel- en hotelketens, autogarages, fabrieken en stadions verzorgen wij infraprojecten van a tot z. Op basis van het bestek of draaiboek stellen wij een inzichtelijke offerte op, plaatsen we bestellingen, schakelen we aanvullende partijen in en treden we op als aanspreekpunt. Van grondwerk tot bestrating, van belijning tot aanrijdbeveiliging en groenwerk: het valt allemaal binnen onze dienstverlening. Binnen de gestelde kaders en volledig volgens afspraak voeren we elk project succesvol voor u uit.

PROJECTEN

Skoda Laadpaal

Laadpalen CUBE plaatsen Skoda

jumbo supermarkten 1 1

Laadpalen Jumbo Supermarkten

groenvoorziening 1 1

Groen voorziening diverse locaties

storing vloerpot 1 2

Spoed storing elektra vloerpot

cupra showroom 1 2

Verbouwing Cupra showroom Van den Udenhout Den Bosch

werkplaats den bosch 1 1

Bouw van werkplaats Van den Udenhout

onze diensten

Onderhoud

Na oplevering van uw infraproject is het van belang de nieuwe situatie in optimale staat te houden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het onderhoud in eigen beheer, waar nodig in samenwerking met specialistische partners.

onderhoud
CUBE

Verduurzaming

Verduurzaming op het gebied van tegels en tuinaanleg is een cruciale stap in de richting van een milieuvriendelijkere leefomgeving. Tegels en tuinen kunnen een aanzienlijke impact hebben op het milieu, zowel positief als negatief. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om deze impact te verminderen en te streven naar een meer duurzame benadering.

Utiliteitsbouw

Bestrating in utiliteitsbouwprojecten is veel meer dan alleen maar een functionele ondergrond. Het is een cruciaal element dat duurzaamheid, functionaliteit, esthetiek, toegankelijkheid en onderhoud combineert om hoogwaardige en goed presterende openbare en commerciële ruimtes te creëren.

Laat uw project door ons maken!

Vraag met onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan om uw project door ons te laten maken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geef aan of het om infra inrichting gaat of het bouwen van een bijgebouw, tuinhuis of anders.

Onze opdrachtgevers