De leverancier voor iedereen

Verduurzaming

Welkom bij Slegers Totaalbouw, waar we ons inzetten voor duurzame bouwoplossingen die een positieve impact hebben op het milieu en uw portemonnee. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen met een scala aan diensten, waaronder het installeren van laadpalen voor elektrische voertuigen, zonnepanelen voor groene energie, energiebeheer om uw verbruik te optimaliseren, en LED-verlichting voor efficiënte en milieuvriendelijke verlichting. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en ontdek hoe wij uw projecten kunnen verduurzamen en uw kosten kunnen verlagen.

PROJECTEN

Skoda Laadpaal

Laadpalen CUBE plaatsen Skoda

jumbo supermarkten 1 1

Laadpalen Jumbo Supermarkten

Zonnepanelen Particulier

Plaatsing van 28 zonnepanelen bij particulier

Welkom bij Slegers Totaalbouw, uw partner voor duurzame oplossingen in de bouwsector. Bij Slegers Totaalbouw geloven we in het belang van verduurzaming en streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het realiseren van een groenere en meer duurzame toekomst. Ons gespecialiseerde team biedt een breed scale aan diensten aan ter bevordering van duurzaamheid, waaronder;


1.      Laadpalen installeren en leveren: Wij zijn experts in het plaatsen van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, waardoor bedrijven en particulieren kunnen bijdragen aan de transitie naar elektrisch rijden en de Co2-uitstoot kunnen verminderen.

2.     Zonnepanelen installeren en leveren: met onze deskundige installatieservices voor zonnepanelen kunnen klanten profiteren van duurzame energieopwekking, waardoor ze hun afhankelijkheid van fossiele brandstoffen kunnen verminderen en hun energiekosten drastisch kunnen verlagen.

3.    Energiebeheer en montering: Wij bieden oplossingen voor energiebeheer en monitoring, zoals bemeteringsystemen, waarmee klanten inzicht krijgen in hun energieverbruik en efficiëntieverbeteringen kunnen identificeren om kosten te besparen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

4.     Ledverlichting: Als onderdeel van ons streven naar energie-efficiëntie, bieden wij ook installatie van ledverlichting aan. Ledverlichting is niet alleen energiezuinig, maar heeft ook een langere levensduur, waardoor het een duurzame keuze is voor zowel binnen- als buitenverlichting.


Bij Slegers Totaalbouw streven we ernaar om duurzaamheid te integreren in al onze bouwprojecten en om onze klanten te voorzien van innovatieve en kosteneffectieve oplossingen die bijdragen aan een meer duurzame samenleving.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het verduurzamen van uw bouwprojecten

cube

Laat uw project door ons maken!

Vraag met onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan om uw project door ons te laten maken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geef aan of het om infra inrichting gaat of het bouwen van een bijgebouw, tuinhuis of anders.

Onze opdrachtgevers