De leverancier voor iedereen

Onderhoud

Ontdek de uitgebreide onderhoudsdiensten van Slegers Totaalbouw, inclusief elektrische installaties volgens de hoogste normen (Scope 8, Scope 10, NEN 1010 & NEN 3140), groenbeheer, drinkwaterinstallaties en waterleidingen. Wij bieden een brede vorm van facilitairbeheer voor een zorgeloze en verzorgde toekomst. 

Dit bieden wij aan doormiddel van jaarlijkse onderhoudscontracten en oproepbasis.

PROJECTEN

groenvoorziening 1 1

Groen voorziening diverse locaties

storing vloerpot 1 2

Spoed storing elektra vloerpot

fontein tankstation 1 4

Hemelwater afvoer plaatsen

Ontdek hoe Slegers Totaalbouw bijdraagt aan het verduurzamen van uw omgeving met ons uitgebreide onderhoudsservicepakket. Ons team staat klaar om te zorgen voor het onderhoud van diverse aspecten binnen uw bedrijf, waaronder;

Elektrische installaties conform Scope 8, Scope 10 en NEN 1010 & NEN 3140:
Zorg voor veilige en efficiënte elektrische installaties die voldoen aan de hoogste normen. Ons ervaren team voert regelmatig onderhoud uit volgens Scope 8 & 10 en de normen NEN 1010 & 3140. Wij garanderen dat uw elektrische systemen optimaal functioneren, wat essentieel is voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw faciliteiten. Met ons deskundige onderhoud minimaliseren we risico’s op storingen, brandgevaar en elektrocutie, en zorgen we voor een veilige werkomgeving voor uw personeel en bezoekers.

Groenvoorziening: Daarnaast bieden wij professioneel onderhoud en beheer van groenvoorzieningen om een verzorgde en groende omgeving te waarborgen. We bieden een breed scala aan diensten, zoals grasmaaien, snoeien, bemesten en onkruidbestrijding, om ervoor te zorgen dat uw groenvoorzieningen er het hele jaar door mooi en verzorgd uitzien.

Drinkwaterinstallatie en waterleidingen: Ontdek onze expertise in het onderhoud van uw drinkwaterinstallatie en waterleidingen. Met regelmatige inspecties en reinigen zorgen we voor veilig en betrouwbaar drinkwater, voldoen aan hygiënenormen en minimaliseren van risico’s op vervuiling en legionellabesmetting.

Met onze brede vorm van facilitair beheer streven we naar een onderhouden en verzorgde toekomst voor zowel uw bedrijf als de omgeving.

Onze diensten worden aangeboden via jaarlijkse onderhoudscontracten en op oproepbasis.

Laat uw project door ons maken!

Vraag met onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan om uw project door ons te laten maken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geef aan of het om infra inrichting gaat of het bouwen van een bijgebouw, tuinhuis of anders.

Onze opdrachtgevers