De leverancier voor iedereen

Utiliteitsbouw & Woningbouw

Ontdek de toonaangevende aanpak van Slegers Totaalbouw de utiliteitsbouw, van concept tot oplevering. Met deskundig advies, innovatief ontwerp, hoogwaardige materialen en nauwe samenwerking zorgen we voor een kwalitatief eindresultaat.

Met één aanspreekpunt gedurende het hele project, garanderen we een professionele aanpak en betrokkenheid bij elk detail.

PROJECTEN

cupra showroom 1 2

Verbouwing Cupra showroom Van den Udenhout Den Bosch

werkplaats den bosch 1 1

Bouw van werkplaats Van den Udenhout

appartementen bergen op zoom 1 2

24 Appartementen Bergen op Zoom

Ontdek de vooruitstrevende benadering van Slegers Totaalbouw op het gebied van duurzame utiliteitsbouw, vanaf het allereerste concept tot aan de uiteindelijke oplevering. Ons ervaren team biedt een complete dienstverlening, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om hun visie om te zetten in werkelijkheid. Bij ons bent u gedurende het gehele project verzekerd van één aanspreekpunt.

Vanaf het begin bieden wij deskundig advies, inclusief een gedetailleerde kostenraming, om u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Ons ontwerpteam gaat vervolgens aan de slag om een ontwerp te creëren dat zowel functioneel als qua uitstraling aansluit bij uw wensen en eisen.
Na het ontwerp zorgen we voor een grondige voorbereiding, waarbij we alle benodigde stappen zetten om het project klaar te maken voor de realisatiefase. Vervolgens gaan we over tot de daadwerkelijke bouw, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige duurzame materialen en innovatieve bouwmethoden om een kwalitatief eindresultaat te garanderen.

Zodra de bouw is voltooid, zorgen we voor het inbedrijfstellen van alle systemen en installaties, waarbij we streven naar optimale prestaties en energie-efficiëntie.Gedurende het hele proces werken we samen met zorgvuldig geselecteerde partners die onze visie delen en bijdragen aan het succes van het project.

Door te kiezen voor Slegers Totaalbouw als uw partner in utiliteitsbouw, kunt u rekenen op een professionele aanpak, vakmanschap en betrokkenheid bij elk aspect voor het project

Laat uw project door ons maken!

Vraag met onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan om uw project door ons te laten maken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geef aan of het om infra inrichting gaat of het bouwen van een bijgebouw, tuinhuis of anders.

Onze opdrachtgevers